Uniface

Ansiktsbehandling Borås

Vi på Uniface erbjuder ansiktsbehandling i Borås. Vi är experter inom hudvård och skönhet – vi ser till att anpassa alla våra behandlingar utifrån kundens behov och önskemål.

 

Uniface express, 30min

Ansikts fresch-upen.
Ansiktsbehandling fokuserad på peeling och återfuktning!

Har du ont om tid men vill ge huden en fukt boost? Skäm bort den med denna effektiva  ansiktsbehandling som fokuserar på peeling och återfuktning. Moment som ingår: konsultation, rengöring, AHA-enzyme peeling, specialanpassad mask, avslutande produkter, hudvårdsprogram.
Pris: 495kr 

Uniface Purifying, 50min

Djuprengörande, talgreglerande och porsammandragande behandling för dig som vill fokusera på portömning.

Porrengöring med fokus på orenheter, Milier (vita förhårdnader oftast kring ögonen)

Moment som ingår: rengöring, hudanalys, dubbel exfolering med AHA-enzyme peeling, ånga/ozon med grundlig portömning, renande och porsammandragande mask samt talgreglerande avslutande produkter som motverkar tilltäppta porer, hudvårdsprogram.

Rekommenderas 2-3 ggr/år, vid många orenheter var 6:e veckan.

Perfekt för män! 

r oren tonårshy erbjuder vi ett specialpris.

Pris: 795 kr | Ungdom upp till 18 år 695 kr

Uniface klassisk, 60 min

Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud så är detta behandlingen för dig huden blir mjuk, återfuktad och vårdad. Din terapeut anpassar behandlingen helt efter din hud.

En skön avslappnande ansiktsbehandling med både portömning och/eller massage för en mjuk hud med ny lyster. Moment som ingår: dubbelrengöring med varma handdukar, hudanalys, AHA-enzyme peeling, ånga och porrengöring, brynplock(valfritt), massage i ansikte, hals och dekolletage, vårdande specialanpassad mask, serum, dagkräm, ögonkräm.

Passar alla. Skräddarsys efter din hudtyp.

Väljer du bort portömning då får du i stället längre massage.

Pris:  995 kr,

Uniface Askunge Glow, 80min

Lyxig och uppljusande ansiktsbehandling som får en matt och glåmig hud att stråla.

För omedelbar skönhetsboost med utjämnande och lystergivande effekt.

Behandlingen motverkar livlös, glåmig och trött hud. Speciellt lämplig 2-4 dagar inför fest och bröllop, samt för hud som behöver en snabb kick för ungdomligare hud med naturlig glöd. Moment som ingår: dubbelrengöring med varma handdukar, hudanalys, AHA-enzyme peeling, ånga och porrengöring, brynfärg samt brynplock(valfritt), massage i ansikte, hals och dekolletage, uppljusande c vitamin mask, ögonmask, serum, dagkräm, ögonkräm. Produktval anpassas för dina individuella behov. Behandlingen Passar alla. 

Väljer du bort portömning då får du i stället längre massage.

Pris:1195 kr

Uniface Relax, 30min

Ansiktsmassage för ökad spänst.

Skön massageteknik för en finare hy med ökad spänt och mickocirkulation. 

Moment som ingår: rengöring, vävnadsdränage över lymfbanan, massage i ansikte, hals, dekolletage, nacke, axlar och skalp, avslutande dagkräm.

Pris:  400 kr

Professionell ansiktsbehandling för både män och kvinnor

Professionella ansiktsbehandlingar är ett effektivt komplement till din dagliga hudvårdsrutin. Huden har möjlighet att tillgodogöra sig näring och  stimuleras till produktion av nya celler. Tillsammans skräddarsyr vi den bästa behandlingen efter din hudtyp, hudtillstånd och önskemål för optimal hudhälsa,  att uppnå underbara, långsiktiga resultat i form av mjukare, fräschare hud med ny lyster.  Specialanpassad hudvårdsprogram ingår. Passar lika bra för män som kvinnor.

Skräddarsydda ansiktsbehandlingar anpassade efter din hy

Hos oss på Uniface erbjuder vi olika typer av ansiktsbehandlingar som är anpassade till olika hudtyper och problem. Det finns många olika typer av ansiktsbehandlingar och det är alltid viktigt att man väljer en ansiktsbehandling som är anpassad efter din hy och dess behov. Även om man har en problemfri hud kan man behöva underhålla den för att bibehålla dess balans då ens cellförnyelse blir långsammare desto äldre man blir. Med en ansiktsbehandling kan man hjälpa huden att bevara sitt lyster spänst och elasticitet.

Hur ofta ska man göra en ansiktsbehandling

Hur ofta man behöver göra en ansiktsbehandling är helt individuellt och beror på vilken behandling man gör. En del ansiktsbehandlingar görs i flera olika omgångar och då behöver man göra det oftare. En rekommendation att gå efter är att man ska göra det minst 4 gånger per år.