Uniface

ERBJUDANDE JUNI 2021

Fillers läppar, 1 ml Just nu: 2250kr (Ord.pris: 3800kr)

Behandlingen passar dig som har tunna och små läppar, eller förlorad spänst och volym på grund av åldrande, samt till dig som önskar om att ha naturligt fylliga läppar!
Genom att tillföra filler, kan man åstadkomma ett naturligt, fylligt & jämnt resultat

Fillers- 1 ml, kinder, Käklinje, Nasolabiala- veck, Mungipor. Just nu: 2700kr (Ord.pris: 3800kr)

Beauty peel- Örtpeeling 100% EKOLOGISKA ÖRTER Just nu: 795kr (ord.pris: 995kr)

En naturlig peelingsmetod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena & ekologiskt odlade örter.

Effekt: lyster, anti-age, mot pigmentskador, solskador & postinflammatoriska hyperpigmenteringar samt reducerar acneärr!

Hydrapeel/ Hydrafaical Deluxe Just nu: 850kr (ord.pris: 1 200kr)

En lyxig resultatinriktad behandling där du får allt som ingår nedan. Djuprengöring, ånga samt exfoliering med ultrasonic scrubber, vakuum munstycke för portömning. Behandlingen avslutas med serum och dagkräm. -Radiofrekvens (RF): Stimulerar Kollagen-produktionen. -EMS (Elektrisk muskelstimulering): EMS – elektrisk muskelstimulering används mindre elektriska impulser för att musklerna i ansiktet och halsen ska dra ihop sig. Detta motverkar slapphet och ger en mer uppstramad muskelstruktur. -Ultraljudskavitation: Fräscha upp huden och minska pigmentförändringar. Denna behandling är perfekt för de första mimiska rynkorna och för att ge huden extra lyster.

RRS HA Eyes – behandla påsar (vätska) under ögonen, mörka ringar och fina linjer Just nu: 899kr (ord.pris: 2 300kr)

Kosmetisk ögonbryn/ powderbrows Just nu: 2 800kr (ord.pris: 3 999kr)

Puderögonbryn passar alla och är vår just nu populäraste behandling! Den utförs genom att man skuggar in färgen i brynformen med hjälp av små, små prickar vilka blandar sig fint med de egna stråna och ger ett väldigt luftigt och naturligt resultat. Det blir ej streck som vid 3D. De håller bra och är skonsamt mot huden.