Uniface

ERBJUDANDE

PRX-T33 (nålfri biorevitalisering) Just nu: 1 500kr (1 200kr)

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

PRP- hår Just nu: 2 000 kr (ord.pris: 2 500kr)

PRP är en bra behandling för tunt hår och håravfall då kunden önskar förbättra hår. En PRP-behandling är ett enkelt och naturligt sätt att att återge både hud och hår kraft och elasticitet.

Vår PRP behandling ger dig upp till 12 ml plasma som innehåller stor mängd av trombocyter med tillväxtfaktorer.

PRP behandlingar rekommenderats som en kur i början, alltså en gång per månad i 3-4 månader.

Kosmetisk ögonbryn/ powderbrows Just nu: 2 800kr (ord.pris: 3 999kr)

Puderögonbryn passar alla och är vår just nu populäraste behandling! Den utförs genom att man skuggar in färgen i brynformen med hjälp av små, små prickar vilka blandar sig fint med de egna stråna och ger ett väldigt luftigt och naturligt resultat. Det blir ej streck som vid 3D. De håller bra och är skonsamt mot huden.

Hollywoodbehandling/ Carbon laser peeling just nu: 720kr (ord.pris: 900kr)

Carbonpeeling som hämmar talgkörtlarna och förebygger acneutbrott.

 Fördelar: – Rengörande – Minskar stora porer – Behandlar akne och överproduktion av talg – Tar bort döda hudceller – Minskar och eliminerar hyperpigmentering – Gör huden ljusare – Stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudtonen – Gör huden fastare och hjälper till att reducera fina linjer och rynkor – Hjälper huden att få ny livfull lyster