fbpx

Injektionsbehandlingar

Profhilo Borås

PROFHILO® tillverkas av IBSA Farmaceutici Italia i Italien och distribueras i Storbritannien och Irland av HA-Derma Ltd.

Detta är den första stabiliserande hyaluronsyra-baserade produkten (HA) som tillverkas utan användning av kemiska tvärbindningsmedel (BDDE). Produkten förbättrar kvalitén på hudvävnaden och behandlar hudspänst och inte bara ytliga  linjer och rynkor. Den ger en dramatisk förbättring av vävnadskvalitén, även i mer utsatta områden och är ett bra alternativ till estetiska behandlingar och fillers.

Det är en säker, effektiv och revolutionerande produkt när det gäller hudens åldrande.

Vad innehåller Profhilo?

IBSA: s hyaluronsyra är en ultraren hyaluronsyra som produceras genom en patenterad biofermenteringsprocess av Streptococcus Zooepidemicus, som rankas över hela världen som ”toppkvalitet” när det gäller renhet, säkerhet och dess motstånd mot termiska produktionsprocesser.

Formulan av HA med olika molekylvikter i PROFHILO bygger på ett koncept av Hydrolift® Action.

Detta innovativa tillvägagångssätt syftar till att motverka den fysiologiska reduktionen av HA i huden, återställer fukt, elasticitet och hudton.

1 behandling var fjärde vecka med upp till 4 behandlingar i genomsnitt.

FILLERS ANVÄNDNINGSOMRÅDEN:

– Ger volym till läppar

– Fyller ut djupa linjer och rynkor

– Fyller ut insjunkna områden i ansiktet(Tear trough)

– Fyller ut käklinjen eller markerar kindbenen

RYNKBEHANDLING ANVÄNDNINGSOMRÅDEN :

– Linjer och rynkor i ansiktet

– Migrän och spänningshuvudvärk

– Förebyggande för att undvika framtida linjer

– Hyperhidros, eller överdriven svettning(händer, armhålan, fötter)  

Under behandling använder vi oss av ett registrerat läkemedel som har används i över 20 år för att behandla rynkor och veck i huden. Preparatet verkar genom att minska muskelrörelser och på så vis gör huden slätare. Effekten kommer inom 1 till 10 dagar och kvarstår normalt i cirka 3 till 6 månader. 

Fillers, botox Borås
Baby Botox- Micro botox Borås

Baby Botox/ Micro botox är en ny efterfrågad behandling som förbättrar hudkvaliteten. Behandlingen slappnar inte av musklerna, som den klassiska rynkbehandlingen, utan fungerar ytligt och förbättrar hudens spänst samt lyster. Det är mer en hudkvalitetsförbättring jämfört med den klassiska rynkbehandlingen och har avancerande porförminskande egenskaper som ger en fräsch och ungdomlig hud.

Hur går behandling
en till?


Vi börjar med rengöring och peeling anpassad efter din hudtyp. Används i behandling med Aqua Gold eller Microneedling som skapar små, nästan osynliga hål i huden, som låter serumet att lätt transporteras ner i huden på det djup där de kan göra nytta och skapa långvarig effekt. Huden tar till sig tillväxtfaktorerna och reagerar genom att börja förnya sig själv med hjälp av dess egen läkningsprocess.

Mellan 3-4 behandlingar. 1 behandling var tredje vecka med upp till 4 behandlingar i genomsnitt.

Hyaluron Pen

Med hjälp av Hyaluron Pen kan vi gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar. Hyaluron Pen ger ökad volym för läppar, rynkor och linjer.

Hållbarheten är 4 till 7 månader beroende på livsstil och förutsättningar. Behandlingen är smärtfri och passar utmärkt för nålrädda personer.

Hyaluron Pen