Uniface

FOTVÅRD BORÅS - UNIFACE

PEDIKYR

50 MIN 600KR

Fotvårdande pedikyr med  fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, fotmassage, hjälper till att hålla fötterna i god form, gör att de ser mer attraktiva ut och förhindrar enklare problem.

PEDIKYR MED GELLACK

60 MIN 795KR

En pedikyr hjälper till att hålla fötterna i god form, gör att de ser mer attraktiva ut och förhindrar enklare problem.

Mot extra kostnad: Swarovski® originella Flat Back Rund Crystal

MEDICINSK FOTVÅRD

60 MIN 850

Medicinsk fotvård är mer än att bara fixa till dina nageltrång, liktornar, nagelsvamp, fotvårtor och andra fotproblem när de uppstår. Medicinsk fotvård handlar också om att förebygga att problemen uppstår överhuvudtaget.

Behandlingen börjar med uppmjukande fotbad följt av nagelvård med klippning, rensning och slipning av naglarna. Vid behov behandlas förhårdnader, liktornar, nageltrång och hudsprickor. Den medicinska fotvårdsbehandlingen avslutas med en skön fotmassage i mån av tid.

MEDICINSK FOTVÅRD +

70 MIN 950KR

Medicinsk fotvård är mer än att bara fixa till dina nageltrång, liktornar, nagelsvamp, fotvårtor och andra fotproblem när de uppstår. 

Passar dig som har flera besvär kring dina fötter: Nageltrång Hälsprickor Förhårdnader Liktorn Vårtor Nagel/fotsvamp Behandlingen inleds med ett aromatiskt avslappnande fotbad anpassat för just dina fötter. Klippning, rensning och slipning av naglarna.Behandling av nagelband, nagelbädd, valt problemområde, avlägsnande av förhårdnader, filning av fötter samt en avslappnande fotmassage.