Uniface

KEMISK PEELING

Uniface erbjuder unika kemiska peelingar med som förbättrar effektivt hudton och struktur, reducerar linjer och rynkor vilket ger otroliga resultat. Dessa peelingar kan med fördel användas på acnehud, som anti age, solskador och hyperpigmentering.

Innan din kemiska peeling rekommenderar vi att du kommer på en frikonsultation. Specialanpassad hudvårdsprogram ingår. Passar lika bra för män som kvinnor

Rewind Peel

50 min – pris: 995 kr

För vem? En mogen, solskadad hud med fina linjer och rynkor. Den ökar kollagenproduktionen i huden, jämnar ut hudstrukturen, minimerar fina linjer och rynkor och plumpar hudytan. Du kan förvänta dig att peelingen sticker och att du får en lätt till mild fjällning.

Even Peel 

50 min – pris: 995 kr

För vem? De med pigmenteringar, åldersfläckar och post inflammatoriska hyperpigmenteringar. Den minimerar melaninproduktionen i huden, ljusar upp pigmenteringar och minimerar uppkomsten av framtida pigmenteringar. Du kan förvänta dig att peelingen sticker och att du får en lätt till mild fjällning.

Sensitive PHA

50 min – pris: 995 kr

För vem? För de med känslig och reaktiv hud, de som vill ha en uppfräschning och en ökad hudförnyelse. Det är en lätt PHA-baserad Peel för känsliga hudtyper och för de med benägenhet till reaktiv/känslig hud. Ökar hudens lyster, förbättrar hudstrukturen och löser upp tilltäppta porer. Plumpar huden och ger en omedelbar lyster. Perfekt Peel för en omedelbar quickfix som går att utföra även enstaka gånger. Du kan förvänta dig att peelingen sticker väldigt lite och att du får en minimal fjällning.

Clarity Peel

50 min – pris: 995 kr

För vem? En aknebenägen hud med tilltäppta porer. Den får snabbt blemmor och orenheter under kontroll och minskar risken för framtida utbrott. Löser upp tilltäppta porer, minimerar bildandet av nya plitor/blemmor och hjälper till att normalisera hudens cellomsättning. Du kan förvänta dig att peelingen sticker, att punktvis koagulering uppstår och att du får en mild fjällning.

Universal AHA

50 min – pris: 995 kr

För vem? Alla! För de som är nya till Peels, som är ute efter ökad lyster efter att ha avslutat en kur med Peels, för de med matt och glåmig hud eller för de som vill underhålla mellan kurer. Den ljustar upp, jämnar ut, rengör och återupplivar huden. Du kan förvänta dig att peelingen sticker lätt på huden och att du får en minimal fjällning.

 

 

PRX- T33 ’ART OF ANTIAGING’, 40 MIN

Nålfri applicering utan ”frosting” – För alla hudtyper och årstider (ingen ljuskänslighet).

TCA stimulerar dermis & keratinocyternas tillväxtfaktorer – Väteperoxid motverkar syrafrätande effekt och tillåter frekvent repeterad stimulering som förstärker dess effekt – medicintekniskt klassad produkt med internationellt patent TCA + VÄTEPEROXID.

Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.

Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

Kan kombineras med: Microneedling, Klassisk ansiktsbehandling, Diamantslippning, Hydra peel och Injektioner.

Pris: 1500kr

ICE PEEL, QUIK FIX, 30 MIN 

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen.

Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

ICE PEEL har flera fördelar:

  • Reducerar rynkor och linjer, återfuktade och mjukgörande.
  • Rodnadsdämpande och kollagenstimulerande
  • Uppstramande och reducerar talgproduktion

Pris: 995kr