Uniface

KEMISK PEELING

Uniface erbjuder unika kemiska peelingar med som förbättrar effektivt hudton och struktur, reducerar linjer och rynkor vilket ger otroliga resultat. Dessa peelingar kan med fördel användas på acnehud, som anti age, solskador och hyperpigmentering.

Innan din kemiska peeling rekommenderar vi att du kommer på en frikonsultation. Specialanpassad hudvårdsprogram ingår. Passar lika bra för män som kvinnor

12 Weeks to WOW!

Reducerar rynkor, linjer, porer, akne och pigmentfläckar

På samma sätt som många av oss vänder sig till en personlig tränare på gymmet, bjuder vi på Uniface in dig till 12 veckor av personlig, intensiv träning för din hud. 12 Weeks to Wow innebär en tät kontakt med din alldeles egna Medik8-terapeut som skräddarsyr en hemmabehandling med CSA* tillsammans med en kur på 6 behandlingar med Peels utvalda för dina specifika hudproblem.
Kuren innefattar:
• 12 veckor • 8 salongsbesök • 6 professionella Peels
Din Medik8-terapeut skräddarsyr ett personligt behandlingsprogram just för dig – baserat på dina hudproblem, din livsstil och dina mål med din hud. Boka in dig hos oss för att påbörja din hudresa!

KONSULTATION
Din första behandling är en frikonsultation som varar i 15 minuter. Där går vi igenom vad du vill få för resultat på din hud. Du får ett personligt program med Peels och eventuellt Mono Peels som behandlar envisare problem. Vi skräddarsyr ett hemvårdsprutin som maximerar resultatet av behandlingarna och gör även ett allergitest.

Varje behandling med Peels (förutom Eye Reveal som tar 30 minuter) tar 60 minuter och i behandlingen ingår även en lugnande och återfuktande Sheetmask. Alla Peels-behandlingarna bokar du tillsammans med din terapeut.

HÅLL FAST
Vi förstår att det kan vara svårt att hålla fast vid saker – så vi är här för att ge dig tips och motivation på vägen. Du kommer få ditt alldeles egna Medik8 Skin Passport för att dokumentera din hud och hålla koll på din huds framsteg samtidigt som din resa följs upp med din terapeut som ger råd för att hålla motivationen uppe och säkerställa att du får de resultat du är ute efter.

VARJE HUD ÄR UNIK
Det fina med 12 Weeks to Wow är att kuren är framtagen för att passa alla; oavsett ditt hudproblem! Din Medik8-terapeut kommer välja en kur med Peels från våra helt nya Professionella Peels och Mono Peels – alla skapade för att inrikta sig på olika hudproblem och leverera synliga resultat.

WOW – AVSLÖJANDE
Din sista bokade tid innefattar en sista titt på din hud för att se hur långt du har kommit och utvärdera dina framsteg; genom att jämföra bilder genom hela din resa. Din terapeut kommer sedan göra rekommendationer för att hjälpa dig upprätthålla dina resultat.

REDUCERA ÅTERHÄMTNINGEN
För att reducera återhämtningen efter en Peel är det viktigt att förbereda huden med produkter innan du påbörjar din kur med Peels, att använda återhämtande produkter efter och att använda CSA* under hela kuren med Peels. Att följa dessa rekommendationer kommer påskynda din huds återhämtning och minska fjällning efter genomförd Peel samtidigt som den naturliga exfolieringen i huden ökar.

MINSKA IRRITATION
Medik8 har lyckats övervinna utmaningen med irritation i huden efter en Peel tack vare sitt unika Time Release Technology som används i alla Peels. Teknologin hjälper till att minska hastigheten på hur snabbt syrorna penetrerar huden så att behandlingen känns mindre och minimerar irritationer. Den gör även så att peelingen kan ligga på en längre tid.

Våra olika peels

Rewind Peel

50 min – pris: 995 kr

För vem? En mogen, solskadad hud med fina linjer och rynkor. Den ökar kollagenproduktionen i huden, jämnar ut hudstrukturen, minimerar fina linjer och rynkor och plumpar hudytan. Du kan förvänta dig att peelingen sticker och att du får en lätt till mild fjällning.

Even Peel 

50 min – pris: 995 kr

För vem? De med pigmenteringar, åldersfläckar och post inflammatoriska hyperpigmenteringar. Den minimerar melaninproduktionen i huden, ljusar upp pigmenteringar och minimerar uppkomsten av framtida pigmenteringar. Du kan förvänta dig att peelingen sticker och att du får en lätt till mild fjällning.

Sensitive PHA

50 min – pris: 995 kr

För vem? För de med känslig och reaktiv hud, de som vill ha en uppfräschning och en ökad hudförnyelse. Det är en lätt PHA-baserad Peel för känsliga hudtyper och för de med benägenhet till reaktiv/känslig hud. Ökar hudens lyster, förbättrar hudstrukturen och löser upp tilltäppta porer. Plumpar huden och ger en omedelbar lyster. Perfekt Peel för en omedelbar quickfix som går att utföra även enstaka gånger. Du kan förvänta dig att peelingen sticker väldigt lite och att du får en minimal fjällning.

Clarity Peel

50 min – pris: 995 kr

För vem? En aknebenägen hud med tilltäppta porer. Den får snabbt blemmor och orenheter under kontroll och minskar risken för framtida utbrott. Löser upp tilltäppta porer, minimerar bildandet av nya plitor/blemmor och hjälper till att normalisera hudens cellomsättning. Du kan förvänta dig att peelingen sticker, att punktvis koagulering uppstår och att du får en mild fjällning.

Universal AHA

50 min – pris: 995 kr

För vem? Alla! För de som är nya till Peels, som är ute efter ökad lyster efter att ha avslutat en kur med Peels, för de med matt och glåmig hud eller för de som vill underhålla mellan kurer. Den ljustar upp, jämnar ut, rengör och återupplivar huden. Du kan förvänta dig att peelingen sticker lätt på huden och att du får en minimal fjällning.

 

 

PRX- T33 ’ART OF ANTIAGING’, 40 MIN

Nålfri applicering utan ”frosting” – För alla hudtyper och årstider (ingen ljuskänslighet).

TCA stimulerar dermis & keratinocyternas tillväxtfaktorer – Väteperoxid motverkar syrafrätande effekt och tillåter frekvent repeterad stimulering som förstärker dess effekt – medicintekniskt klassad produkt med internationellt patent TCA + VÄTEPEROXID.

Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.

Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

Kan kombineras med: Microneedling, Klassisk ansiktsbehandling, Diamantslippning, Hydra peel och Injektioner.

Pris: 1500kr

ICE PEEL, QUIK FIX, 30 MIN 1700KR

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen.

Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

ICE PEEL har flera fördelar:

  • Reducerar rynkor och linjer, återfuktade och mjukgörande.
  • Rodnadsdämpande och kollagenstimulerande
  • Uppstramande och reducerar talgproduktion

Pris: 995kr