Uniface

Klassisk hudvård

Hydrapeel- hydrafacial

HYDRAPEEL MED VACUUMSUG

Hydrapeel är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och minskar pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. Under tiden badas huden med fukt och aktiva, ingredienser som t.ex AHA eller BHA syra och olika serum.

 Ansiktsbehandling express

En kortare ansiktsbehandling med största fokus på återfuktning och för att skapa vitalitet till en trött hud.
Passar alla hudtyper, en bra behandling när du känner att du vill få en extra fin lyster på huden, t.ex. inför en fest.Konsultation, rengöring, exfoliering under ånga, skin boost mask anpassad efter dina behov, avslutande produkter.

 

Pore Refining  

Behandlingen för dig med stora och igentäppta  porer. Aktiva ämnen och mild exfoliering löser upp tilltäppta porer och lockar fram en jämnare hud med mindre synliga och förstorade porer. 

Konsultation, rengöring, dubbel exfoliering under ånga, portömning, massage med verkande olja, skin boost mask anpassad efter dina behov, ögonmask, avslutande produkter.

CALMING FACIAL 

En skön och lugnande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar inflammerad, varm, röd och reaktiv hud. Konsultation, rengöring, exfoliering under ånga, massage med verkande olja, skin boost mask anpassad efter dina behov, ögonmask, avslutande produkter. 

Klassisk hudvård

Glowing facial lyx  

Lyxig och uppljusande ansiktsbehandling som får en matt och glåmig hud att stråla. Glowing Facial är en resultatinriktad ansiktsbehandling som bekämpar ojämn pigmentering, hudton och tillför huden ny lyster.

Konsultation, rengöring, lystergivande och exfolierande AHA eller BHA peel, ansikte och dekolletage massage med specialserum, skin boost mask anpassad efter dina behov, ögonmask med serum, plock och färgning av bryn, avslutande produkter, A-vitamin för hemmabruk.  

DEEP HYDRATION FACIAL  

En vårdande och skön ansiktsbehandling som återställer hudens vitalitet och lyster. Konsultation, rengöring, dubbel exfoliering under ånga, massage med verkande olja, skin boost mask anpassad efter dina behov, ögonmask, avslutande produkter.  

diamantslipning 

Med diamantslipening slipar man bort döda hudceller, reducerar fina linjer, minskar porer och förbättrar hudstrukturen. Huden blir otroligt len efter en diamantslipning och hjälper den övriga hudvården att uppnå ännu bättre resultat.

Konsultation, Rengöring, Diamantslipning, anpassad serum, alginatmask, avslutande produkter.

diamant-slipning

Kavitation peeling + Sonofores

Behandlingen rekommenderas särskilt för mycket känslig och tunn hud, som är utsatt för irritation och utvidgade blodkärl och även hud som är utsatt för  akne. 

Kavitation är en smärtfri, djup hudrengöring som görs med hjälp av ultraljud. 

Sonofores är en metod som utnyttjar ultraljudsvibrationer för att verka på de djupare hudsikten men verkar även avslappnande på huden och musklerna genom en djup mikromassage, som förbättrar flödet av blod och lymfa.

Ultraljud som släpps ut under behandlingen bidrar till att underlätta penetration av de aktiva ingredienser i serum. Konsultation, rengöring, kavitation peeling, anpassad serum + sonofores, mask, avslutande produkter. 

 

ICE PEEL- Quick Fix- inkl. eftervårds produkt

Icepeel är en så kallad ”askungenbehandling” för ansiktet, dvs. en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling och cryoterapi i samma behandling.

Perfekt att göra dagen före festen.

En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen.

Motverkar mörka ringar
Reducerar rynkor och linjer
Reducerar svullnad
Motverkar blåmärken
Rodnadsdämpande
Uppstramande
Tillför antioxidanter
Uppfriskande
Kollagenstimulerande
Lindrar solbränd hud

Vi uppgraderar gärna din ansiktsbehandling:

  • Extra brynplock 
  • Extra brynfärg med plock 
  • Extra portömning 
  • Extra ögonbehandling 
  • Extra vax överläpp 
  • Diamantslipning 
  • Kemisk peeling
  • Sonofores/Ultraljud
  • Lyxmask Alginat