Uniface

KOSMETISK TATUERING

PUDERBRYN, 120 MIN 

Puderögonbryn passar alla och är vår just nu populäraste behandling! Den utförs genom att man skuggar in färgen i brynformen med hjälp av små, små prickar vilka blandar sig fint med de egna stråna och ger ett väldigt luftigt och naturligt resultat. (Det blir ej streck som vid 3D) De håller bra och är skonsamt mot huden. Med puderbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering (obs! maila bilder i förväg för bedömning  kontakt@uniface.se).

Hållbarheten är upp till 5 år. Påfyllning sker vanligtvis 1–3 år efter beroende på hudtyp mm.

Direkt efter behandling och ca en vecka efter den är färgen mer intensiv och kommer att blekna markant. Det beror på olika hudtyper och förutsättningar för detta. 

Pris:4300kr 

Ingår en påfyllning efter 3-4 veckor!

 

 

3D bryn/ Microblading 

Vid 3D bryn jobbar vi med ett manuellt verktyg där tunna streck ristas in i huden för att efterlikna brynhår. Färgen väljer vi utefter dina egna hårstrån för att det ska se naturligt ut.

3D ögonbryn passar inte de med oljig hy, stora porer, ytliga blodkärl eller djupa rynkor i brynen. Strecken kan då flyta ut och bli suddiga. I dessa fall är puderbryn  ett bättre alternativ. Hållbarheten för 3D microblading är upp till 3 år. Påfyllning sker vanligtvis mellan 1–2 år efter.

Det kostnadsfria återbesöket skall göras mellan 30–60 dagar efter för att fylla i bortfall av pigment från läkningsprocessen.

Direkt efter behandling och ca en vecka efter den är färgen mer intensiv och kommer att blekna markant. Det beror på olika hudtyper och förutsättningar för detta. 

Pris: 4000kr 

Ingår en påfyllning efter 3-4 veckor!

 

 

EYELINER OCH FRANSMARKERING

Permanent makeup för ögonen utförs med micropigmenteringsmaskin och utförs lite olika beroende på önskat resultat.

Antingen som en fransmarkering där färgen sätts mellan fransarna i fransraden eller som en eyeliner som även går ovanför fransraden vilket kan göras med eller utan vinge. Skarp eller skuggad.

Hållbarheten för pigmenteringen är 3–5 år. Påfyllning av färgen brukar ske mellan 2–3 år efteråt.

1-5 dagar efter behandling kan ögonen vara svullna. Under den första veckan ska man undvika ögonsmink och maskara. Direkt efter behandling och ca en vecka efter den är färgen mer intensiv och kommer att blekna markant. Det beror på olika hudtyper och förutsättningar för detta. 

Pris: från 2000kr 

Ingår en påfyllning efter 3-4 veckor!

 

 

LÄPPIGMENTERING, 80 MIN 

Den senaste tekniken för läppigmentering kallas ”Aquarelle Lips”. Men denna teknik kan man få fram ett naturligt och fint resultat genom att varsamt skugga in färgen i läppen. Först läggs en väldigt tunn linje i ytterkant för att markera konturen och göra läpparna mer symmetriska därefter skuggas färgen in. Antingen en lätt skuggning för ett naturligare resultat eller en mer täckande skuggning för mer ifyllda läppar. (kommer ej se ut som en lipliner!)

Hållbarheten för en läpptatuering är ca 3-5 år. Påfyllning för att bibehålla färgen brukar  ske 2-3 år efter behandling.

OBS! Det går ej att förstora läpparna med pigmenteringen. Färgen läggs alltid på ”läpphud” och ej utanför.

1-2 dagar efter behandling kan läpparna vara svullna,  3-5 dagar efter kommer färgen vara mörkare och kommer att blekna markant. 

Pris: 5000kr 

Ingår en påfyllning efter 3-4 veckor

MÖRKA LÄPPAR 
Har du mörka läppar kan det behövas en korrigering med en varmare nyans, för att kunna uppnå ett mer rosa/naturligt resultat. Annars är risken att läpparna blir ojämna eller läker in allt för mörkt. (lila)

Maila en bild till kontakt@uniface.se om du har pigmentering i läppen eller mörkare partier!
VIKTIGT ATT LÄSA INFÖR EN BEHANDLING!
 • – Dagen innan ta det lugnt med alkohol och solning
 • – 3 timmar innan behandling undvik:
 •        Koffein, ipren eller treo (alvedon går bra)
 • -Ha någon form av fransförlängning! (Vid eyeliner tatuering) 
  -Linser (kan tas ut på plats)
  -Ha använt någon fransnäring/serum de senaste 3 månaderna (Vid eyeliner tatuering) 
 • – Har du en gammal bryntatuering gjord på en annan salong skicka bilder i förväg för bedömning  kontakt@uniface.se
 • – Vid graviditeten utförs inga behandlingar av denna typ (ammande går bra men färgen kan släppa lite mer under läkning)
 • –  Du får inte äta blodförtunnande mediciner eller receptbelagda krämer i området.
 • – Inga sår, utslag, psoriasis, rosacea eller eksem på området få förekomma.
 • – Gjort djupgående hudbehandling i övre ansiktshalva de senaste 2 veckorna (botox, laser, kemisk peeling mm.) 
 • – Du få inte bära på någon blodsmittad sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning.
 • – 18-årsgräns

Vi använder bara högkvalitativa pigment som är fria från tungmetaller, gifter, parabener, samt allergi-eller cancerframkallande ämnen. Och självklart sterila och engångsförpackade nålar till våra behandlingar och innehar behandlingsskadeförsäkring. Behandlingen är alltid utförd av auktoriserad hudterapeut med lång erfarenhet.