Uniface

Lash Lift Borås

ELLEEBANA LASHLIFT, 40 min

Passar bra för dig med kortare fransar som ger dig ett stort lyft för ögat!  Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.

Vad som ingår: Lash Lift, ögonmask med serum.

*Tillval mot extra kostnad: fransfärg

Pris: 690kr

ELLEEBANA LASHLIFT & FRANSFÄRG, 50 min

Passar bra för dig med kortare fransar som ger dig ett stort lyft för ögat!  Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.

Vad som ingår: Lash Lift, fransfärg och ögonmask med serum.


Pris: 750kr

Få fransarna du drömt om med Lash Lift

Långa, böjda och drömmiga fransar är något de flesta strävar efter. Med hjälp av lashlift får dina naturliga fransar ett lyft och upplevs både som längre och fylligare. Behandlingen är skonsam och passar särskilt bra för den som i vanliga fall böjer sina fransar med en ögonfransböjare. Med lashlift slipper du det i fortsättningen och kan vakna upp med perfekt böjda fransar varje dag. 

På Uniface  erbjuder vi Lash Lift som passar alla – oavsett franslängd. Letar du efter en skönhetssalong i Borås som är erfarna inom last lift har du hittat rätt. Lash Lift är ett skonsamt alternativ för att få fransarna du drömmer om.  Produkterna som används inom Lash Lift är betydligt mer skonsamma mot din fransar än tidigare behandligar som exempelvis fransförlängning.  

Att tänka på innan Lash lift

  • Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
  • Kom helst utan smink kring ögonen.

Att tänka på 24-48 timmar efter lash lift

 Undvik all form av mascara  & rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter.
  • Undvik att gnugga på fransarna 
  • Undvik direkt värme från bastu eller ångbastu
  • Undvik direkt solljus från solarium

Hur länge håller lash lift

Ett lash lift håller 6 till 12 veckor. Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Därför din Lash Lift försvinner i takt med utväxten. 
Välkommen till Uniface- Vi är specialister på Lash lift i Borås. Är du intresserad av att boka in tid kan du göra det här. Är du osäker på om detta är rätt behandling för dig går det bra att kontakta oss så hjälper vi dig på vägen.