Uniface

MESOTERAPI – SKINBOOSTER

Mesoterapi är en behandling som tillför huden multivitaliserande näringsprodukter i form av en cocktail av vitaminer, hyaluronsyra- icke cross linkad-, antioxidanter och mineraler och allt din hud behöver för att hålla sig spänstig och frisk. Redan efter första behandlingen märks skillnad, rynkorna reduceras, hudtonen förbättras, pigmenteringen minskar och huden blir slätare. 

Mesoterapi med anpassade cocktail för din hud, 40 min

Perfekt för trött och uttorkad hud.

Behandlingen består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret  med en mycket tunn nål. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla lager & förutom att återfukta, förebygga och återställa, korrigerar den även hudens  hudkvalitet.

Mesoterapin ger särskilt goda resultat hos personer med flagnande, uttorkad och mogen hud som förlorat sin elasticitet och fasthet med ålder.  Speciella cocktails med höga halter av biologiskt aktiva ingredienser har formulerats för att föryngra, normalisera, revitalisera, återfukta,  lysa upp missfärgningar och minska djupa veck.

Behandlings område:

  • Att förbättra hudens egenskaper i ansikte, dekolletage, hals och händer
  • Att förbättra hudens egenskaper och reducera mörka ringar, påsar under ögon
  • Att förbättra hårväxt och förbygga håravfall 

Vi rekommenderar: 3 behandlingar för att få full effekt, en behandling med  4  veckor mellanrum.

* Produkter som använder: RRS eyes, RRS Hyalift, Filmed NCTF 135HA, mm.

Pris: 2300kr

*Köp 4 behandlingar betala för 3