Uniface

MICRONEEDLING 

Microneedling är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och egen kollagen produktion. 

På Uniface erbjuder vi Microneedling- behandlingar som kan används till att läka akne ärr, kirurgiska ärr , pigmentering och m.m. Letar du efter en skönhetssalong i Borås som är erfarna inom Microneedling har du hittat rätt.

Microneedling är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och egen kollagen produktion. Microneedling används till att läka akne ärr, kirurgiska ärr och ärr av brännskador.

Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och används mot åldrad hy där våra behandlingar ger en tydlig huduppstraming och en mer fast hud. Resultaten är jämförbara med fraktionerad laserbehandling men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

När microneedling flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Detta ger även en kollagenstimulerande effekt djupt ned i huden samt säkerställer och höjer upptaget av andra behandlingspreparat.

MICRONEEDLING KAN ANVÄNDAS FÖR ATT BEHANDLA:

  • Pigmenteringar
  • Fina linjer och rynkor, runt mun
  • Hud uppstramning, och hudföryngring
  • Stora porer, acne och acne ärr
  • Åldrad och slapp hud
  • Milier och pormaskar
  • Bristningar

Hur många behandlingar rekommenderas?

För bästa resultat rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar, med 4-6 veckors mellanrum.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen tar ca 40 minuter. (Kontakta oss om du vill ha bedövningssalva och kom gärna osminkad.)

När kan jag se ett resultat?

Vanligtvis kommer du att se resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-5 behandlingar. Kombinera gärna med bra hudvårdsprodukter som innehåller A & C vitaminer,  peptider för att bygga upp och stärka huden. 

Hur ser ut huden efter behandlingen?

Du kan uppleva en rodnad upp till ca. 12 timmar efter behandlingen. Du bör avstå från smink eller annan hudvård än den som terapeuten applicerat. 

Välkommen till Uniface- Vi är specialister på Microneedling i Borås. Är du intresserad av att boka in tid kan du göra det här. Är du osäker på om detta är rätt behandling för dig går det bra att kontakta oss så hjälper vi dig på vägen.

Microneedling inkl serum-Ansikte & hals , 50 min 

Vad som ingår: Rengöring, peeling, anpassad serum(hyaluronsyra), lugnande och näringsrik mask, dagkräm och solskydd vid behov så ger detta enastående resultat till behandlingen.

Pris: 2000kr

Microneedling inkl serum-Ansikte , 40 min 

Vad som ingår: Rengöring, peeling, anpassad serum(hyaluronsyra), lugnande och näringsrik mask, dagkräm och solskydd vid behov så ger detta enastående resultat till behandlingen.

Pris: 1800kr