fbpx

medicinsk fotvård och Pedikyr

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård är mer än att bara fixa till dina nageltrång, liktornar, nagelsvamp, fotvårtor och andra fotproblem när de uppstår. 

Medicinsk fotvård handlar också om att förebygga att problemen uppstår överhuvudtaget. Om du går på regelbundna behandlingar var 6:e till 8:e vecka så får du inte bara mjuka och fina fötter, du minskar även risken att dina fötter drabbas av problem. Den Medicinska fotvården inleds med anamnestagning där du beskriver dina problem. Sedan undersöks fötterna noggrant och utifrån dina besvär planeras behandling och åtgärd. 

Behandlingen börjar med uppmjukande fotbad följt av nagelvård med klippning, rensning och slipning av naglarna. Vid behov behandlas förhårdnader, liktornar, nageltrång och hudsprickor. Den medicinska fotvårdsbehandlingen avslutas med en skön fotmassage i mån av tid.

Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för fotvård?  Kontakta oss för mer information. 

 

Pedikyr

Fotvårdande pedikyr med  fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, fotmassage, hjälper till att hålla fötterna i god form, gör att de ser mer attraktiva ut och förhindrar enklare problem.

 

Samtliga fotvårdsbehandlingar

Pedikyr med Semilac (Gellack)
Medicinsk fotvård PLUS