Uniface

TRÅDLYFT - UTAN NÅLAR

60 min 2100kr

Nano PDO Trådlyft

Att kunna utföra den senaste metoden helt utan nålar gör behandlingen ännu mer populär och den är  en ny växande trend som äntligen finns i Sverige!
Vanligt trådlyft är redan en populär trend som finns på många estetiska klinker runtom i världen.  Men att kunna utföra metoden helt utan nålar gör behandlingen ännu mer populär och är nu en ny växande trend som äntligen finns i Sverige!

Med denna nya kliniskt beprövade TDN-teknik, är detta nästa generation av PDO-trådar som lyfter, stramar åt, mer fyllighet, mindre linjer & rynkor och är dessutom smärtfri!
Behandlingen är billigare, finns inga kontraindikationer (om man ej är allergisk mot innehållet i produkterna) och ger ett naturligt och vackert resultat. Dessutom förebygger man mot framtida ålderstecken eftersom trådarna multipliceras när de absorberas av huden.

TDN (Transfer Double Nanosphere) -tekniken är kärntekniken för penetration av olika aktiva ingredienser, såsom hyaluronsyra, PPC, peptider och olika syror. Aktiva ingredienser inkapslas i nanostorlek för att röra sig ner i lipiden, skyddad från yttre krafter som temperatur och olika pH-nivåer. Detta gör det möjligt att behandla hela ansiktet och även halsen på en gång istället för bara ett område i taget.

FÖRDELAR MED NANO TRÅDLYFT:
  • Icke-invasiv
  • Ingen nålstick
  • Inga blåmärken eller svullnad
  • Smärtfritt
  • Omedelbar effekt
  • Ingen återhämtningstid krävs
FÖR VEM PASSAR DENNA BEHANDLING?

Det är individuellt , men behandlingen passar bäst för mogen hy. 

Personer som har för mogen och mycket förslappad hud bör inte göra behandlingen då trådarna inte skulle klara av att bära upp för mycket slappa vävnader i huden.

Efter behandlingen:
Undvik sol, alkohol, bastu och träning på behandlingsdagen
När trådarna aktivireas i huden behöver huden mycket fukt. Använd Hydroglow Cell Ampoule och Hydroglow Cell Cream hemma. Dessa innehåller viktiga peptider som förstärker och ökar hållbarheten på resultatet. Förbeställ innan din behandling!

För att säkerställa så kan vi boka in en konsultation innan .